2 Δεκεμβρίου 2023
Τηλέφωνο: 210 4974600

Ενημέρωση για τη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

  1. Home
  2. Λειτουργία σχολείου
  3. Ενημέρωση για τη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση
%ce%b5%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%8d%ce%b3%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%ce%be-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%b5

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 30/3 θα ξεκινήσει η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω τηλεδιασκέψεων για τους μαθητές του σχολείου μας. Το πρόγραμμα για τις τάξεις που θα λειτουργήσει η τηλεδιάσκεψη έχει σταλεί στα email που δηλώσατε.

Τις προγραμματισμένες μέρες και ώρες που θα λειτουργήσουν ψηφιακές τάξεις, οι μαθητές καλούνται να συνδεθούν σε αυτές.

Ο σύνδεσμος (link) που υπάρχει δίπλα σε κάθε μάθημα κατευθύνει στην ψηφιακή αίθουσα διδασκαλίας η οποία αντιστοιχεί στον εκπαιδευτικό που διδάσκει το μάθημα. Ο κάθε εκπαιδευτικός έχει την δική του προσωπική ψηφιακή αίθουσα.

Για να έχουν πρόσβαση οι μαθητές στην ψηφιακή αίθουσα διδασκαλίας απαραίτητη είναι η πρόσβαση στο διαδίκτυο και η χρήση ενός φυλλομετρητή (browser) όπως Google Chrome, Mozila Firefox, κ.α.

Από συσκευή (υπολογιστή, tablet ή smartphone) συνδεδεμένη στο διαδίκτυο οι μαθητές συνδέονται μέσω του φυλλομετρητή στο σύνδεσμο (link) και πληκτρολογούν το ονοματεπώνυμό τους.

Ο εκπαιδευτικός την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα θα δει το αίτημα για συμμετοχή στην ψηφιακή τάξη και θα τους αποδεχθεί. Οι μαθητές οφείλουν να χρησιμοποιήσουν το πραγματικό τους ονοματεπώνυμο και όχι ψευδώνυμο για να γίνουν αποδεκτοί από τον εκπαιδευτικό.

-Οδηγός-Μαθητή-για-την-εξ-αποστάσεως-εκπαίδευση

Leave a Reply