23 Απριλίου 2024
Τηλέφωνο: 210 4974600

Τομέας Διοίκησης Οικονομίας

  1. Home
  2. Τομέας Διοίκησης Οικονομίας

Τομέας Διοίκησης Οικονομίας

  • Tutor Avatar

Ο απόφοιτος της ειδικότητας Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών είναι ο επαγγελματίας που συντάσσει, διεκπεραιώνει αλληλογραφία, εκθέσεις, αναφορές και κάθε είδους έντυπα, οργανώνει και διεκπεραιώνει συσκέψεις, ταξίδια, συναντήσεις και συνεντεύξεις ανωτέρων στελεχών, συγκεντρώνει οικονομικές πληροφορίες από όλα τα τμήματα και διεκπεραιώνει δραστηριότητες δημοσίων σχέσεων. Οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν μπορεί να απασχοληθεί κυρίως σε οικονομικές υπηρεσίες υπουργείων, τράπεζες, εταιρείες και λογιστικά γραφεία, χρηματιστηριακά γραφεία, ασφαλιστικά ταμεία, κ.ά.

Ο απόφοιτος της ειδικότητας Υπάλληλος Εμπορίας και Διαφήμισης είναι ο επαγγελματίας που εφαρμόζει την επιστήμη και τις τεχνικές του Marketing. Ένας εξειδικευμένος Marketing Manager αναλαμβάνει να ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε πελάτη και να προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησης στην αγορά, μέσα από την έρευνα της αγοράς, την ανάλυση του ανταγωνισμού, την βελτίωση των παροχών, την τιμολόγηση, τη διαφήμιση, τη διανομή κ.α. Απόφοιτοι της ειδικότητας μπορούν να εργαστούν σε εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, εταιρείες παροχής υπηρεσιών, τράπεζες, δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, διαφημιστικές εταιρείες, εταιρείες ερευνών αγοράς και δημοσκοπήσεων, κ.ά.

Ο απόφοιτος της ειδικότητας Υπάλληλος Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού ασχολείται με την αποτελεσματική οργάνωση, το συντονισμό και τη διοίκηση της ροής των προϊόντων και πληροφοριών στην εφοδιαστική αλυσίδα. Οι απόφοιτοι έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε Εταιρείες Προμηθειών, Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις, Εμπορικές Εταιρείες, Αλυσίδες Καταστημάτων, Μεταφορικές Εταιρείες, ως Ελεύθεροι επαγγελματίες.

  • Εισαγωγή στη διαφήμιση – Γ’ τάξη ΕΠΑΛ Εισαγωγή στην εφοδιαστική – Β’ τάξη ΕΠΑΛ Έλεγχος ποιότητας – Β’ τάξη ΕΠΑΛ Οργάνωση και διαχείριση αποθηκών – Γ’ τάξη ΕΠΑΛ

Κέντρο Προτιμήσεων Απορρήτου

Απολύτως απαραίτητα

Είναι απολύτως απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστοχώρου. Αφορούν τις ρυθμίσεις του ιστοχώρου που τον εμφανίζουν σωστά στον υπολογιστή σας.

wordpress_logged_in, wordpress_sec, wordpress_test_cookie, wp-settings1, wp-settings-time

Συσκευής

Αφορούν πληροφορίες της συσκευής σας, της ζώνης ώρας, της διεύθυνσης ΙΡ, των σελίδων που επισκέπτεστε. Κάποια απ' αυτά ενεργοποιούνται μόνο μετά από την εγγραφή σας και την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι σας.

_ga, _gid, _gat, woocommerce_cart_hash, PHPSESSID, wp_woocommerce_session, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_swmetric, gdpr

Analytics

Other