3 Δεκεμβρίου 2023
Τηλέφωνο: 210 4974600

Εκπαιδευτική επίσκεψη στον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ

  1. Home
  2. Εκδρομές-Επισκέψεις
  3. Εκπαιδευτική επίσκεψη στον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ
Faculty Member

Εκδρομές-Επισκέψεις

Εκπαιδευτική επίσκεψη στον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ

Στις 16-10-2018 ο Τομέας Οικονομίας και Διοίκησης του ΕΠΑ.Λ. ΚΟΡ/ΛΟΥ και συγκεκριμένα, η Β΄ Τάξη και τα δύο τμήματα της Τρίτης Τάξης (LOGISTICS  και ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ) πραγματοποίησαν εκπ/κή επίσκεψη στην ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. Μια Συνεταιριστική  Φαρμακευτική Εταρεία που εφαρμόζει ένα πρότυπο σύστημα LOGISTICS .Tους μαθητές συνόδευσαν τρεις εκπαιδευτικοί και ο Διευθυντής του σχολείου, ο κος Ασημακόπουλος.
  Ήταν μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία για όλους μας, τόσο για την ιδιαίτερη ξενάγηση σε όλα τα τμήματα της εταιρείας, ένα αντικείμενο εντελώς καινούργιο σε μας, όσο και για την υπέροχη φιλοξενία από τον Διευθυντή της εταιρείας αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό. Ακούραστοι μας διέθεσαν αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο τους και καλοπροαίρετα απάντησαν σε όλες μας τις απορίες και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα.
  Φύγαμε γεμάτοι από βιωματική γνώση και εμπειρία και οι μαθητές της Τρίτης Τάξης έχοντας» κερδίσει» και την δέσμευση από τον Δ/ντή της ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ μιας ενδεχόμενης συνεργασίας στο πλαίσιο της Μαθητείας, ως πτυχιούχοι της ειδικότητας των LOGISTICS.
Είμαστε ευγνώμονες προς όλους σας.
Οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, οι καθηγητές και ο Δ /ντής