2 Δεκεμβρίου 2023
Τηλέφωνο: 210 4974600

Διαδραστική Διαδικτυακή Ενημέρωση από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ σε Υποψηφίους Πανελληνίων Εξετάσεων

  1. Home
  2. Γενικά
  3. Διαδραστική Διαδικτυακή Ενημέρωση από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ σε Υποψηφίους Πανελληνίων Εξετάσεων
%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b4%cf%81%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%84%cf%85%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b1

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση  συμβουλευτικής ενημέρωσης την Πέμπτη 22/4 και Παρασκευή 23/4 που θα αφορά:

(10 Υποτροφίες στο Τμήμα ΔΕΤ)

  • Ανάπτυξη εφαρμοσμένου εκπαιδευτικού θέματος

Η διαδικτυακή ενημέρωση θα έχει σημαντικά στοιχεία καινοτομίας:

  1. Η ενημέρωση θα γίνει ψηφιακά όπως ακριβώς θα γινόταν κι από κοντά σε μικρές ομάδες (μαθητών) με διαδραστικότητα, ώστε να μπορεί να υπάρξει αλληλεπίδραση και ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες. Θα προσομοιώσει μια διάλεξη μαθήματος στο Πανεπιστήμιο όπως θα γινόταν διά ζώσης εφαρμόζοντας τις αρχές του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, που θα αποτελέσει και το θέμα του νέου Μεταπτυχιακού του Τμήματος.
  2. Οι υποψήφιοι φοιτητές επιλέγουν την ώρα που είναι διαθέσιμοι για να ενημερωθούν κατανεμημένα από καθηγητή του Τμήματος. Οι μαθητές θα χωριστούν σε εικονικές τάξεις  που θα δημιουργηθούν δυναμικά από τις δηλώσεις συμμετοχής.
  3. Η ενημέρωση θα έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα με τη σύντομη ανάπτυξη εκπαιδευτικού θέματος συναφές με το αντικείμενο του Τμήματος (οικονομία και διοίκηση, ψηφιακός μετασχηματισμός, επιστήμη δεδομένων, ψηφιακό μάρκετινγκ, startup επιχειρηματικότητα).  
  4. Η φόρμα θα λειτουργεί και μετά την ενημέρωση στον ίδιο σύνδεσμο παίρνοντας τη μορφή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ώστε όποιος επιθυμεί οποιαδήποτε στιγμή να μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον και για επόμενη ενημέρωση. Οι επόμενες ενημερώσεις θα προγραμματιστούν δυναμικά μετά την περίοδο του Πάσχα μέχρι και την περίοδο συμπλήρωσης μηχανογραφικών σύμφωνα με τις αιτήσεις των υποψηφίων και οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις με email σχετικά με τις επόμενες ενημερώσεις.

Οι υποψήφιοι φοιτητές αλλά και όσοι γενικά ενδιαφέρονται (λ.χ. γονείς), συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα μέχρι και Τετάρτη 21/4, θα ενημερωθούν στο προσωπικό τους email για το σύνδεσμο της διαδικτυακής ενημέρωσης που θα γίνει Πέμπτη 22/4 και Παρασκευή 23/4, σύμφωνα με τις ώρες που θα επιλέξουν στη φόρμα.  

Φόρμα συμμετοχής: https://forms.gle/xGM3Z4JVPytRmieDA 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Κωνσταντίνος Παναγιωτάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο